Klik hier voor nederlands Nederlands    Clicca qui per italiano Italiano

Horoscoop en voorspellingen voor 2020

carta cielo 2020
Zoals u in de afbeelding hiernaast kunt zien, een horoscoopkaart voor het jaar 2020, de meest gelukkige sterrenbeelden in het jaar 2020 zullen zijn:
steenbok
stier
vissen

Als je de ascendant heb in één van bovengenoemde sterrenbeelden maar van een andere sterrenbeeld bent, bijvoorbeeld een kreeft ascendant steenbok, dan heeft u toch 50% geluk extra gekregen.

Het jaar 2020 wordt een jaar waarin het heel moeilijk zal zijn om niet te reageren tegen onrecht. Vele dingen die niet eerder duidelijk waren zullen ook naar boven komen ook wereldwijd. Men zal zich inzetten voor het onderhandelen in problematiek waarvoor in het verleden geen oplossing was. Jonge mensen zullen eindelijk dromen een project te realiseren. Voor vrouwen zullen er nieuwe perspectieven zijn, ook zullen we nog een paar jaar moeten wachten voor dat de rol van de vrouw meer uit de verf zal komen.

Hier gaan we verder over de volgende sterrenbeelden in volgorde van geluk:
Steenbok: het wordt een jaar waar kracht en moed een belangrijke rol zullen spelen. Daar waar afgelopen jaren grote inspanningen zijn geweest met weinig voldoening, zal dit jaar juist dankzij die opgedane ervaring in de afgelopen jaren een mooie jaar worden. Vanuit de 2e helft van 2020 zul je echter de vruchten kunnen plukken van je geduldig opbouwende planning. Steenbok u bent aan het veranderen en af en toe gaat het zo snel dat u alles een beetje moet verwerken, liever in stilte. Al met al zal 2020 een zeer interessante jaat worden, ook zult u weinig tijd voor vrienden en relaties over hebben. Wel, de getrouwde steenbok kan rekenen op een warm familieleven.

Stier: een 2020 waar werk en vrije tijd in evenwicht zullen zijn. U zult beginnen, qua werk, zal tot een goede resultaten leiden. U heeft geleerd in het verleden optimaal en efficiënt te functioneren en niet jaar zult u echter beloond worden voor uw harde inspanningen. Het gevoelsleven brengt veranderingen met zich mee: u bent een trouw en toegewijde persoon een dit jaar zult u de moeite nemen om uzelf ook beter te leren kennen. Zult extra oplettend zijn bij discussies, u zult sneller ook bij uzelf zoeken. Voorjaar en najaar zijn mooie periodes om bij te komen en aan uzelf te denken.

Vissen: liefde, liefde en nog liefde. Iedereen in de baan van hun magnetische voorkomen. Wat heel belangrijk is, is dat 2020 en meer bewustzijns met zich meebrengt. Daar waar u passief moeilijke relaties vasthield, zal het jaar 2020 zorgen dat u meer naar buiten gaat, nieuwe kennissen maakt. Voor u een frisse wind vol inspiraties het hele jaar door! Op uw werk zult uw positie verdedigen en mensen zullen echt onder de indruk zijn van uw vastberadenheid. Wat betreft de gezondheid in 2020 alles hangt of u een continuïteit in kunnen bouwen, in bijvoorbeeld trainen of wandelen. Op dit punt heeft u er nogal moeite mee maar daarin zult u steun van vrienden en kennissen krijgen

Maagd: in het jaar 2020 is er veel geluk voor alle sterrenbeelden van het element aarde. Hard werk zal beloond worden en u zult verrast zijn met uw communicatietalent.

Tweeling: een jaar dat net zo goed is voor uw welzijn als voor het werk. Met de wordt welzijn bedoelen we ook het omgaan met vrienden. Vele van jullie zullen ontdekken wat het betekent om nieuwe ideeën te krijgen. deze zullen informatie met betrekking tot gezondheid en wel zijn geven wat en helpende hand kan bieden in momenten van stress.

Boogschutter: een grote beslissing moet genomen worden op liefdegebied en, voor wat betreft werk, zet de rancune aan de kant en wees niet bang om dezelfde fouten te herhalen. Het is nog geen moment voor grote veranderingen maar wel om te plannen.

Schorpioen: het sleutelwoord voor 2020 zal liefde zijn. Hartstochtelijk jaar waarin oude vrienden en geliefden in uw leven terugkomen. Sterke gevoelens die zelfs alle harde werkers van de schorpioen moeilijk het hoofd kunnen bieden.

Waterman: een jaar waarin de verstrooide waterman niet zal beseffen hoeveel mensen hen het hof zullen maken dus, pas op voor jaloezie en afgunst. Het werk zal tot het voorjaar alle inspanning van u vragen, concentreer op uw welzijn en beweeg veel.

Leeuw: geen grote of belangrijke veranderingen in uw leven maar wel onverwachte resultaten op het werk, waardoor veel meer tijd over zou blijven voor rust en, wie weet, de lang gedroomde reis of, in ieder geval gezellig uitjes.

Ram: grote, belangrijke, fantastische resultaten op het werk. Eindelijk begrip en respect! Het jaar 2020 wordt een jaar van zwart op wit, geen tussen mate. Zorg dat je niet zo onstuimig bent een wijs bod zag de je partner.

Weegschaal: welzijn en Relax zijn zeer belangrijk dit jaar. Wees geduldig in de liefde, niet te veel enthousiasme met betrekking tot een persoon, wacht dat je mensen beter leert kennen. Wees rationeler, vanuit de 2e helft van 2020 is er kans om aan hen belangrijke projecten kunnen werken.

Kreeft: een jaar van grote keuzes maar vooral selectie in vriendenkring. Het werk zal niet anders zijn dan in 2019 dus je zult meer tijd hebben voor jezelf, voor je hobby en voor ontspanning.

En nu, zoals door velen van jullie gevraagd, iets over de Chinese astrologie.
2020 is het jaar van de rat van het element metaal. De meest gelukkige tussen de mensen van sterrenbeeld rat zijn diegene die geboren zijn in 1960 en de baby's die geboren zullen worden in 2020.
Er zijn 5 elementen in de Chinese astrologie:
rat van lucht: geboren in 1924 en 1984
rat van vuur: geboren in 1936 in 1996
rat van aarde: geboren in 1948 en in 2008
rat van metaal: geboren in 1960 einde pasgeborenen in 2020
rat van water: geboren in 1912 en in 1972

In volgorde van geluk: de mensen geboren met element metaal zullen grote voldoening op hun werk ervaren.
De mensen geboren onder het element aarde zullen zeer communicatief zijn. De mensen die geboren zijn onder het element vuur zullen een beslissing moeten nemen op het werkgebied en mensen die geboren zijn onder het element lucht zullen de uitdaging aangaan om gewoonte te doorbreken.

Om te concluderen, mensen geboren onder het Chinese sterrenbeeld rat, ongeacht van het element, hebben het de afgelopen jaren, vooral in 2018 en tot en met de 1e helft van 2019, niet gemakkelijk gehad. Het wordt dus een schitterend 2020, vol speciale kansen en mogelijkheden voor iedereen. Een jaar waarin nieuwe ideeën beloond zullen worden en inspanning gezien zal worden. Alle mensen van het sterrenbeeld rat zullen eindelijk begrepen en beloond worden.

Wil je een persoonlijke horoscoop of wil je meer te weten te komen over de harmonie in een relatie? Bel Medium Letizia op een telefoonnummer bovenaan de pagina of koop eerst beltegoed